Ondergewicht, wat nu?!

Dé voedingsdeskundige in Leiden of Digitaal

Gezond leven heeft niet alleen maar te maken met eten en drinken. Bijna net zo belangrijk zijn voldoende rust, slaap en beweging. Door samen een plan van aanpak te maken voor een gezonde leefstijl, waarbij ik rekening hou met jullie wensen en doelen.

Jullie kind staat centraal, maar ook jullie als ouders en andere gezinsleden spelen een belangrijke rol. Het is erg belangrijk dat jullie als gezin ervoor gaan.
De begeleiding wordt geheel op het gezin afgestemd, zodat jullie kind naar een gezond gewicht toe kan groeien.

 

Is jullie kind van de kleine porties en heb je het idee dat het te weinig binnenkrijgt? Over het algemeen geldt dat als een kind goed groeit en actief is en voldoende weerstand heeft, hij/zij voldoende voedingsstoffen binnen krijgt.

Is het echter zo dat de groei achterblijft en je je zorgen maakt, dat je kind tekorten opbouwt, dan is het raadzaam om eens verder te kijken. Wil je graag weten hoe je op praktische wijze aanpassingen of aanvullingen in het voedingspatroon kunt aanbrengen, dan wil ik hier graag bij helpen.

Met de KIKFORKIDS methode worden jullie als ouders ook ondersteund. Jullie staan er niet alleen voor! Er zullen diverse handvatten aangereikt worden voor de praktische invulling. Zoals slim boodschappen doen, koken en beweging.  

Uiteraard is er ook voldoende tijd voor andere eventuele vragen. 
 

GRATIS KENNISMAKING INPLANNEN