Personal Trainer Jeanette

Dé voedingsdeskundige in Leiden of Digitaal

Hi, Ik ben Jeanette

Mijn naam is Jeanette en ik ben 48 jaar oud. Moeder van 2 meiden, 17 en 23 jaar. Al vanaf kinds af aan ben ik te vinden in de sportschool van mijn vader L.K.V. de Spartaan. Op mijn 14e jaar begon ik serieus te trainen, gemiddeld 5x per week. Op m’n 18e jaar heb ik een keer meegedaan aan een clubwedstrijd bodybuilding. Het dieet wat ik hierbij moest volgen vond ik zo zwaar dat deze wedstrijd mijn eerste en ook tevens laatste was. Wel vond ik het interessant om bodybuilders te begeleiden naar wedstrijden.  Jarenlang heb ik mensen met voeding begeleid. Maar momenteel heb ik het zo druk met personal-training geven dat ik daar geen tijd meer voor heb.  Ik vond het dan ook een uitkomst om samen met Stephanie van Pura-voedingscoach.nl te gaan samen werken. Stephanie doet de begeleiding en coaching omtrent voeding en ik zal jullie begeleiden en motiveren bij het sporten. 

Samenwerking tussen          de Spartaan & Pura-voedingscoach.nl

Jarenlang heb ik mensen met voeding begeleid. Maar momenteel heb ik het zo druk met personal-training geven dat ik daar geen tijd meer voor heb.  Ik vond het dan ook een uitkomst om samen met Stephanie van Pura-voedingscoach.nl te gaan samen werken. Stephanie doet de begeleiding en coaching omtrent voeding en ik zal jullie begeleiden en motiveren bij het sporten. Met al mijn ervaring denk ik dan ook dat ik jullie goed kan helpen om weer helemaal in shape te komen.  Ik geef al allerlei trainingen vanaf mijn 21e jaar. De volgende trainingen en diploma’s heb ik behaald:


Fitnesstrainer A en B
Voedings-adviseur body-building

L.K.V. de Spartaan
Sportmassage
Sport-voeding en Afslankbegeleiding