Voedingsanalyse

Dé voedingsdeskundige in Leiden of Digitaal

Ik vind het belangrijk dat voeding leuk blijft en je ervan kan genieten. Daarom doe ik niet aan diëten maar aan leefstijlverandering. Met aanpassingen in je huidige voedingspatroon en leefstijl zorg ik dat jij je succes behaalt.  

Pura baseert de voedingsadviezen op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Je kunt alles blijven eten en drinken; het gaat om een gezonde samenstelling van je totale voeding. Daar hoort ook genieten van iets lekkers bij, waar je bewust voor kiest. 

Op zoek naar een éénmalig voedingsadvies? Of ben je benieuwd of jouw eet-en leefstijl beter kan?

Wil je maar een paar kilo afvallen of juist aankomen? Denk je dit zonder coaching te kunnen? Heb je alleen even een op maat gemaakt advies nodig?
Of ben jij benieuwd of jouw eet-en leefstijl beter kan?  

Dan is deze éénmalige voedingsanlayse voor jou!

 Je hoeft absoluut niet bang te zijn voor een extreem dieet waarbij je koolhydraten, eiwitten of vetten hoeft te laten staan. Je mag en kan dus bijvoorbeeld gewoon brood en pasta eten. Er zijn geen verboden dingen!

Hoe werkt het?

De éénmalige analyse kan op 2 manieren plaatsvinden. Online of persoonlijk in de praktijk. 
 
Als je je aanmeldt voor de Voedingsanalyse stuur ik je een email met hierin een uitgebreid intakeformulier en een vragenlijst over je huidige eetgedrag.

Vervolgens houd je een week nauwkeurig bij wat je elke dag eet en drinkt. Dit registreer je in een online eetdagboek. Hier ontvang je vooraf duidelijke instructies voor. 

Wat ontvang je?

Je ontvangt een analyse over jouw voeding. Wat je goed doet of wat beter kan.

Je ontvangt een persoonlijk voorbeeld weekmenu, berekend op jouw persoonlijke energie behoefte. Hier geef ik jou een duidelijk voorbeeld wat en hoeveel jij op een dag kan/mag eten. Ook krijg je een idee hoe jij je calorie inname kan verdelen. Zo krijg jij een duidelijk beeld hoe je gezond kan eten en toch ook kan afvallen of net aankomen.

Ook ontvang je een adviesgesprek van 40minuten. Je kan ervoor kiezen om dit in de praktijk te doen of online via Skype. Tevens ontvang je concrete aanwijzingen over wat je kunt verbeteren en/of aanpassen aan je huidige voedingspatroon. Ik help je op weg naar je doel. 

Wat kan je verwachten?

Iedereen is uniek, daarom is iedere voedingsanalyse maatwerk. Na het ontvangen van jouw ingevulde eetdagboek en intake formulier ga ik aan de slag. Ik maak een uitgebreid advies van jouw totale energiebehoefte. Mocht ik toch nog vragen heb over jouw intakeformulier of eetdagboek neem ik contact met je op. 

Na afloop

·      Je weet wat je moet aanpassen aan je huidige voedingspatroon om gezond af te vallen

·      Je weet wat en hoeveel je moet eten, zodat je je verbeterde eetpatroon ook volhoudt en blijvend gewicht verliest

·      Je weet wat en hoeveel je moet eten, zodat je je verbeterde eetpatroon ook volhoudt en blijvend gewicht verliest

·      Je weet wat gezonde keuzes zijn en welke producten je het best kan nemen

Extra

Eventueel kun je er nog wat extra losse (e-) coaching consulten aan plakken, mocht je hier behoefte voor hebben. Het bereiken van jouw doelen is vaak makkelijker als je hierin begeleid wordt. Als gediplomeerd coach weet ik jouw valkuilen te achterhalen en krijg ik inzicht in jouw gewoontes, leefstijl, achtergrond en het daarbij behorende gedrag.

Start vandaag 

INVESTEREN IN JE GEZONDHEID IS DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT DOEN! WAAROM ZOU JE WACHTEN?! 

Vul het contact formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op 

Twijfel je nog? Maak dan een gratis kennismakingsgesprek in de online agenda.

Contact info

Rijndijkstraat 11 
2313NG Leiden 

06-50522899   

info@pura-voedingscoach.nl