Onderzoeken

Pura maakt gebruik van diverse onderzoeksmethoden. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er beoordeeld of één van de onderstaande onderzoeken van belang is voor de behandeling.

Leg je niet neer bij je aanhoudende klachten!

Ik begeleid je naar het leven zonder gezondheidsklachten.
Ik leg je uit wat de oorzaak is van je klachten en vooral hoe je weer klacht vrij door het leven kan.

Veel aandoeningen hebben een relatie met leefstijl, zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en darmklachten. Het is mogelijk om de trend van het groeiend aantal chronisch zieken te doorbreken, als veel mensen overgaan op een gezondere leefstijl. Dit is niet alleen de sleutel naar het verlagen van de kosten van de zorg, maar vooral naar een verbetering van de kwaliteit van leven.

Laat voeding je medicijn zijn
& je medicijn je voeding

Zeg ‘JA’ tegen je gezondheid

Onderzoeken

1) EMB-bloedanalyse

Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek €245,-

De energetische morfologische bloedtest geeft een duidelijk inzicht in jouw gezondheid. Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan jouw klachten of een gehele gezondheidscheck van jouw lichaam.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aantonen. Maar, uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan belastingen en energetische belastingen aantonen. Voor mij is dit een eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te laten beoordelen. Het geeft je waardevolle en bruikbare informatie, voorzien van een advies op maat.
Door alle beschikbare informatie krijgen we inzicht in de factoren die een rol kunnen spelen bij het veroorzaken van de klachten.

Lees hier meer over de EMB Test

2) Voedselallergieën en voedselovergevoeligheden

Wanneer u lijdt aan een chronische klacht die maar niet verdwijnt, kan de oorzaak wel eens een IgG-voedingsallergie (type III) zijn. Typerend voor zo’n overgevoeligheid is dat de symptomen vaak pas een paar uur of zelfs dagen na het innemen van een ”trigger food” optreden. Dit maakt ze heel moeilijk te identificeren.

  • Vingerprik op 22 voedingsmiddelen – €77,45
  • Vingerprik op 44 voedingsmiddelen – €139,94
  • Intraveneus op 90 voedingsmiddelen – €227,06
  • Intraveneus op 90 voedingsmiddelen VEGETARISCH – €227,06

De prijzen zijn inclusief BTW en medische verwerkingskosten. De vingerprik onderzoeken kunnen direct tijdens het consult plaatsvinden. Voor de intraveneuze onderzoeken dient er een afspraak te worden gemaakt bij één van de prikpunten in Alblasserdam, Dordrecht, Lisse, Haarlem, Hilversum en Nieuw Vennep.

Lees hier meer over de IgG Testen

Jouw lichaam is in staat om zichzelf te herstellen, mits jij de juiste impulsen geeft in dat herstelproces.